Jills mad

Opskrifterne på alle de lækre retter, vi kan huske fra AGs kantine 1997-2020

Jills mad

Opskrifterne på alle de lækre retter, vi kan huske fra AGs kantine 1997-2020

Kylling i rød thaikarry

4 personer

Ingredienser

1 bdt. forårsløg
3 fed hvidløg
1 chili uden kerner
1 tsk. rød karrypasta
200 g champignons
Lidt olie
2 røde snackpeber i tynde strimler
100 g sukkerærter
5 dl kokosmælk
2 dl hønsebouillon
600 g kogt kylling i tern

Sådan gør du:

Forårsløg, hvidløg og chili hakkes fint og svitses med karrypastaen.
Champignons svitses for sig selv i lidt olie.
Champignons, bouillon, snackpeber og sukkerærter tilsættes til forårsløgene og det hele koger godt igennem.
Kokosmælken hældes ved og det hele koger op.
De kogte kyllingestykker tilsættes og varmes igennem.

Serveres med kogte ris og Helles glade smil.