Jills mad

Opskrifterne på alle de lækre retter, vi kan huske fra AGs kantine 1997-2020

Jills mad

Opskrifterne på alle de lækre retter, vi kan huske fra AGs kantine 1997-2020

Kyllingesuppe

4 portioner

Ingredienser

6 dl bouillon
2,5 dl fløde
1,2 dl kokosmælk
1 dl sambal manis
350 g blandede, julienneskårne grønsager, f.eks. røde og gule gulerødder, grønne asparges*
600 g kogt kylling i tern / mindre stykker
3 dl ris.

Sådan gør du

Risene koges i letsaltet vand.
Bouillonen bringes i kog og grønsagerne tilsættes. Koges ganske lidt – skal stadig være al dente.
Fløde, kokosmælk, sambal manis og ris tilsættes og det hele koges op.
De kogte kyllingestykker tilsættes lige før servering.

Serveres med groft brød, skåret ud af Gerda

 

*Brug evt. frigodan julienneblanding