Jills mad

Opskrifterne på alle de lækre retter, vi kan huske fra AGs kantine 1997-2020

Jills mad

Opskrifterne på alle de lækre retter, vi kan huske fra AGs kantine 1997-2020

Couscoussalat med raitadressing

4 personer

Ingredienser

250 g grov couscous
1 spsk. rapsolie
2 røde snackpeber
½ rødløg
2 tomater
70 g rosiner
1 agurk
persille
frisk koriander

Dressing:
3dl yoghurt naturel
1 brev raitakrydderi

Sådan gør du:

Couscous koges som anvist på pakken.
Snackpeber, rødløg, tomater og agurk skæres i små tern og krydderurterne hakkes.
Alle ingredienserne til salaten blandes - husk de blå gummihandsker.

Yoghurt og raitakrydderi blandes til en dressing og hældes over salaten.

Salaten spises som hovedret eller som tilbehør til f.eks. stegt kylling / kylligespyd.

Værsågoood!