Jills mad

Opskrifterne på alle de lækre retter, vi kan huske fra AGs kantine 1997-2020

Jills mad

Opskrifterne på alle de lækre retter, vi kan huske fra AGs kantine 1997-2020

Bønnesalat med guacamole

Ingredienser

1 dåse kidneybønner
2 snack peberfrugter
1 rødløg
½ agurk

Dressing:
2 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
lidt salt
¼ tsk. stødt spidskommen
lidt salt
lidt peber
1 cm rød chili

Sådan gør du

Skyl kidney bønner grundigt. Hak rødløg fint. Hak peberfrugt og agurk i små tern og bland med kidneybønner og løg.

Lav en dressing af olie, salt, citronsaft, salt, peber og fint hakket chili. Hvis du kan lide spidskommen, så kom det i også.

Hæld dressingen over salaten

GUACAMOLE
1 moden avocado
½-1 cm rød chili
½ dl creme fraiche
½ tsk. spidskommen
1 fed hvidløg
½ rødløg
1 tsk. citronsaft
Lidt salt

Blend alle ingredienserne sammen. Smag til med salt og citron.

Kom guacamolen over salaten og spis med det samme.