Jills mad

Opskrifterne på alle de lækre retter, vi kan huske fra AGs kantine 1997-2020

Jills mad

Opskrifterne på alle de lækre retter, vi kan huske fra AGs kantine 1997-2020

Spidskålssalat

4 personer - som tilbehør

Ingredienser

1 spidskål, skåret i tynde strimler
1 fennikel, halveret og skåret i tynde strimler
2 små rødbeder, skrællet og revet groft
1 squash, groft revet
1 håndfuld tørrede tranebær, groft hakket
1 håndfuld ristede pinjekerner
Evt. lidt persille

Dressing:
Saften fra 1 appelsin
1 spsk olivenolie
Havsalt og frisk kværnet peber

Sådan gør du:

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Vend spidskål, fennikel, rødbede, squash og tranebær sammen med dressingen. Top med ristede pinjekerner og lidt persille.